Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtvrtý díl Výměny manželek bude opravdu jen pro silné nátury. Rodinu, ke které se na deset dní přistěhuje energická Štěpánka Hanousková, totiž neobývají jen manžel a děti, ale také paraziti.

Rodina Rybářových zřejmě na hygienu moc nedbá. Když Štěpánka zjistí, že má jedna z dcer vši, její náhradní manžel nemá nejmenší zájem situaci řešit, takže to skončí zavšivením celé domácnosti. Jenže to není to nejhorší. Kromě vší mají Rybářovi také filcky! To už ani trpělivá Štěpánka nerozdýchá a uteče do hotelu.

U Rybářových vůbec panují zvláštní poměry. Manželé Petr a Miluše už se dvakrát vzali a dvakrát rozvedli a své děti sotva uživí. „Pokud si nedomluvím žádné brigády, abychom měli na potraviny, není vlastně z čeho čerpat. Chodím na brigády, kde se oddělají směny, které mi agentura odpoledne hned vyplatí. Z těchto prostředků žijeme,“ šokovala Míla.

V libereckém bytě s manželi žijí tři děti, čtvrtá dcera Nikola od rodiny nedávno odešla. Během natáčení dílu, který diváci uvidí v pátek večer, se ale vrátila. Rodina by ráda, aby zůstala natrvalo, ale Petr je proti. Vadí mu, že je na holky. „Od patnácti jsem se začala věnovat holkám, chodím s nima, spím s nima,“ přiznala Nikola otevřeně. Jestli se nakonec vrátí domů nebo bude i dál bydlet u prarodičů, je ve hvězdách.

Reklama

Další články

Načítám