Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno Super.cz upozornil, že ačkoli herečka Taťjana Medvecká má jen dva roky do šedesátky, vypadá naprosto skvěle. A je vidět, že po ní půvab zdědila i mladší dcera Kristýna. Tu si s sebou spolu s maminkou herečka vzala jako doprovod na premiéru filmu Vrásky z lásky.

Kristýna vypadá jako maminka zamlada. Herečka tehdy také ještě nosila tmavé vlasy a měla o trošku plnější křivky. V jejích hereckých stopách ale dcera nešla, studuje scenáristiku a dramaturgii. Ve trojici s babičkou vypadaly dámy jako velmi spokojená rodinka.

Představitel hlavní role Radoslav Brzobohatý (†79) dorazil s manželkou Hanou Gregorovou, kvůli které opustil svoji hereckou kolegyni Jiřinu Bohdalovou (92). Na párty se spolu tedy bývalá a současná partnerka charismatického herce určitě nezapovídaly.

Opět jako kamarádky spolu vystupovaly Aňa Geislerová (48) s Tatianou Vilhelmovou, i když od té doby, co Táňa chodí s Vojtěchem Dykem, jejich přátelství poněkud ochladlo.

Reklama

Další články

Načítám