Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od rozvodu Gisele Bündchen (43) a Toma Bradyho (45) neuplynuly ještě ani tři měsíce a už se hojně spekuluje o jejich nových vztazích. A zatímco u Gisele to zatím vypadá na nadstandardní sympatie k jejímu trenérovi jiu-jitsu Joaquimovi Valentemu, Toma podle několika zahraničních zdrojů okouzlila slovenská kráska Veronika Rajek.

Šestadvacetiletá blondýnka je bývalou finalistkou slovenské Miss, ale usídlila se v Americe, kde se věnuje modelingu. Boduje ale hlavně na sociálních sítích, na Instagramu má již přes 3,6 milionu sledujících. Bezchybná Veronika na sebe přitom upozornila už loni, kdy se o ní psalo v souvislosti s tím, že jí lidé nevěří, že může být skutečná, a to kvůli její dokonalé kráse.

Veronika ani Tom ale zatím s případným přiznáním vztahu rozhodně nespěchají. Modelka ale přece jen něco naznačila na Instagramu, kde sdílela fotografii, na níž je zvěčněná na stadionu a oblečená v dresu s číslem 12, jehož nositelem není nikdo jiný než Brady.

„Viděla jsem LEGENDU a když se mě někdo znovu zeptá, jestli miluji Bradyho, tak ano, miluji ho a ukažte mi někoho, kdo ne. Dokonce i jeho hateři ho milují,“ napsala ke snímku před pár týdny Veronika po jednom z jeho zápasů. Rovněž její poslední příspěvek v červeném spodním prádle je věnovaný Tomovi... Veronika na něm drží medvídka opět v dresu s číslem 12...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám