Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Moderátor VIP zpráv Jiří Pomeje (†54) se hodně ostře pustil do nejlépe placeného spíkra Česka Leoše Mareše (47). Ten se totiž do něj nedávno navezl při jeho premiéře na televizní obrazovce, a tak jen co se spolu objevili na jedné akci, Pomeje kolegovi vrátil rýpanec i s úroky.

Mareš měl totiž na akci v pražském Hiltonu v den, kdy se Pomeje objevil poprvé ve VIP zprávách, uvést, že je rád, že si všichni návštěvníci nechali ujít Pomejeho premiéru v televizi. A to mu evidentně herec a producent nezapomněl.

Leoš Mareš byl spolu s Pepou Vojtkem kmotrem nového alba a dévédéčka Michala Davida (63) Lucerna Live. A právě Jiří Pomeje byl coby Michalův kamarád a producent jeho nedávného turné moderátorem akce. Když tedy mělo přijít na samotný křest a Leošovi se nepodařilo otevřít včas šampaňské, neodpustil si Pomeje poznámku: „Leoš je poslední s otevřením chlastu? Leoši, to je nemožný!“ provokoval Mareše v narážce na jeho údajnou zálibu v alkoholu.

„Mám to málo natlakovaný,“ bránil se jen chabě moderátor, který s Davidem a Vojtkem účinkuje v soutěži Hlas Česko Slovenska. Dočkal se pak ale další jízlivosti, když Pomeje v narážce na Marešovy kšeftíky naznačil, že Leoš umí dobře dělat reklamní kampaně.

„Nemyslel jsem to nijak zle. Vážím si toho, co v oboru dokázal,“ řekl nám ke svým ironickým poznámkám Jiří Pomeje. Jeho rival ale pro ně neměl uznání.

Zkoprnělý Leoš, který prý s nepochopením přijal i nedávné jmenování Pomejeho nejlepším rozhlasovým moderátorem republiky, hned po oficiální části křtu vzal roha a vypařil se z místa jak pára nad hrncem.

Reklama

Další články

Načítám