Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dřívější nejlépe placená modelka světa Gisele Bündchen (43) si už dnes může s přehledem vybírat, na kterou práci kývne a kterou odmítne. První focení po jejím návratu z Kostariky se odehrálo na Floridě, ale zřejmě neprobíhalo zrovna podle jejích představ...

Gisele pózovala ve fialovém lesklém body s kapucí, které ovšem nesedělo modelce tak, jak by mělo. Následovat musela řada úprav, ale i přesto modelku pěkně potrápilo.

Přestože Gisele měla okolo sebe početný tým, který fialový model přizpůsobil jejímu štíhlému tělu, aby kopíroval její pas, i přesto bylo body modelce poněkud kratší a Gisele si jej tak stále musela upravovat v oblasti rozkroku. To už ji ale zase pomalu stálo odhalené ňadro. Není pochyb, že Gisele už zažila rozhodně příjemnější práci...

V souvislosti s modelkou se poslední dobou nejčastěji hovoří o jejím instruktorovi jiu-jitsu jménem Joaquim Valente, jehož Gisele už několikrát pozvala na Kostariku, kde společně tráví čas i s jejími dětmi. Gisele ani Joaquim se ale zatím ke spekulacím o jejich románku nijak nevyjádřili a modelka tvrdí, že se momentálně soustředí především na děti a sama na sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám