Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak od téhle zpěvačky by se mohl učit každý, kdo potřebuje získat zájem široké veřejnosti. Rita Ora (33) vypustila do světa svůj nový singl a svým fanouškům poděkovala za přízeň netradiční cestou - fotkou, kde jim ukázala své tělo.

Rita Ora to s fanoušky prostě umí. Nedávno jim ukázala část ňadra, když promovala vydání svého nového singlu „You only love,“ teď se pro změnu ukázala zcela „nahoře bez.“ Na sociální síť pověsila snímek, na kterém klečí na posteli a jediné její oblečení je růžová sukýnka s flitry. Ňadra si pak sice zakrývá rukama, přesto ale fanouškům ukazuje dost ze své postavy a také svá tetování.

Rita Ora děkuje svým fanouškům.

Právě touto fotkou jim děkuje za to, že poslouchají její novou píseň. „Teď začíná nová éra. You only love me je venku,“ začíná zpěvačka popisek k fotce a pokračuje: „Jsem tak hrdá na novou hudbu, na které jsem pracovala a toužila jsem se s vámi o ni podělit! Tolik vás miluju, děkuju, že jste se mnou,“ napsala Rita svým sledujícím.

Rita ve svém singlu, ale i na celém novém albu zpívá o „zranitelnosti, kterou zažila, když se otevřela lásce a vstoupila do nové životní fáze.“ Zpěvačka prý opustila minulost a uvolnila cestu novým zážitkům, což pro ni byl velmi hluboký osobní proces. Rita je vdaná za filmaře Taiku Waititi a sama o sobě říká, že je mnohem více než zpěvačka. Prý dokáže být hudebnicí, herečkou, tanečnicí, matkou a tetou ve stejnou dobu. A to všechno vyzkouší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám