Hlavní obsah
Článek

Snad každá žena alespoň jednou zhlédla romantické drama P.S. Miluji Tě z roku 2007. A nejspíš se všem vrylo do pamětí jako jeden z nejsmutnějších snímků vůbec, při kterém si nejedna divačka málem vyplakala oči. Děj totiž není zrovna nic veselého, a jak se zdá, ani natáčení nebylo.

Ústřední dvojku si střihli oscarová Hilary Swank a fešák Gerard Butler. Ten nyní zavzpomínal na hrozný incident, k němuž došlo během natáčení, při kterém jeho kolegyně skončila v nemocnici.

Navzdory tomu, že si Hilary nesmírně váží a šlo mu při natáčení hlavně o její blaho, nedopadlo to podle Gerardových představ. „Byla tak úžasná, je báječné s ní pracovat, a já ji málem zabil,“ uvedl v talk show Drew Barrymore.

Došlo k tomu při scéně, v níž tančil v trenkách a svorka od kšand, kterou byly spodky přichyceny, mu měla vletět do oka. Jenže místo Butlera trefila nebohou herečku.

„Kamery měly takovou obří plastovou ochranu, protože to bylo celkem nebezpečné. Měl jsem svorku odpinknout, aby mi prolétla kolem obličeje. Takže se plazím k posteli, jenže se zasekla, pak najednou uvolnila, prolétla kolem mě a zasekla se jí přímo do hlavy. Měla otevřenou ránu,“ vyprávěl.

Celý tým se v tu ránu seběhl herečce na pomoc a odvezli ji do nemocnice. „Doslova celé studio byl do tří sekund pryč a já tam tak seděl ve spoďárech a ponožkách a rozplakal se,“ přiznal dále se smíchem. „Říkal jsem si, že jsem vyděsil Hilary Swank. Málem jsem ji připravil o oko a udělal ze sebe úplného blázna,“ dodal na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám