Hlavní obsah
Článek

Když se v červenci 2011 fanoušci zpěvačky Marcely Březinové (63) dozvěděli o smrti jejího manžela Zdeňka Švarce (†57), všichni ji litovali a nechápali, proč se rozhodl vzít si život. Jenže ani devět měsíců po této tragédii do případu policie nevnesla jasno. Březinová tak doteď ještě nemá vyřešené dědické řízení.

„Mám s tím potíže. Policie doteď případ neuzavřela, kvůli tomu se nemůže uzavřít dědické řízení. Dělá mi to problémy,“ postěžovala si prý přátelům nedávno charismatická zpěvačka. Ta se snaží i přes velkou osobní ztrátu žít dál, koncertuje a na veřejnosti se usmívá na všechny strany. Přesto má ale na duši žal.

„Nezlobte se, ale o případu manželovy sebevraždy už nechci mluvit. Hrozně mi to ubližuje, vyčerpává mě to, neustále mi to připomíná, co se stalo. Nikdy už nic nebude stejné, ale musím jít přesto dál,“ řekla nám před časem. To ale ještě nikdo netušil, že situace je zamotanější, než se zdálo. Zvláštní jsou hlavně pochybnosti strážců zákona. Vypadá to, jako by stále pochybovali o tom, že by Zdeněk Švarc spáchal sebevraždu. Muže našla policie oběšeného v lesíku v Praze-Suchdole.

Reklama

Další články

Načítám