Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V práci se mu sice daří, ale ve vztazích ne. Baviče Richarda Genzera (57) jsme potkali na press show muzikálu The Bodyguard v Hudebním divadle v Karlíně, v němž ztvárňuje roli osobního strážce Tonyho. Viděli jsme se poprvé od jeho rozvodu se zpěvačku Lindou Finkovou.

Rozvod byl pohodový, manželé se na něm už dávno dohodli, jen se čekalo nejprve na termín u soudu a pak si chtěli udělat oba čas, aby se mohli sejít na závěrečném stání. "Lindě jsem přinesl kytku a na soudu říkali, že to ještě nikdy neviděli. Máme to za sebou a všechno je vyřešeno," řekl Super.cz.

"Nic se nezměnilo, byli jsme od sebe léta a akorát to teď máme na papíře. Jediný problém je, že si musím pro novou občanku," dodal. Herec je aktuálně single, poslední vztah se sympatickou Pavlínou mu zkrachoval.

Jaké má tedy plány, když je teď volný jako pták? "Když člověk v šestapadesáti plánuje, pánbu se směje. Je to dobré," krčil rameny. Kdyby mu ovšem přišla do cesty nějaká žena, ví, jaká by to měla být. "Jako ta předtím, Pavlínka," usmíval se smutně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám