Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná herečka Beáta Kaňoková je jednou z hvězd nového seriálu Zlatá labuť. Na obrazovce se bude sympatická brunetka objevovat v modelech ze 30. a 40. let. A stejně jako její kolegyně i ona si módu při natáčení dobového seriálu užívá.

„Nás to baví, akorát s holkama nosíme pořád ty fialové mundúry, takže potichu závidíme ostatním herečkám, které nosí ty krásné kostýmy,“ řekla Super.cz herečka, která hraje v seriálu z prostředí obchodního domu prodavačku. „Objevím se v roli Evy Duškové, což je prodavačka v obchodním domě a je to taková Nataša Gollová, taková trhlá holka, která co má na srdci, to na jazyku a chce být herečka,“ dodala Beáta Kaňoková.

Do kina Lucerna, kde se seriál představoval, dorazila kráska v širokých tmavých kalhotech a bílém svetříku s odhaleným dekoltem a s absencí podprsenky. „Já moc do obchodů nechodím, jsem ten člověk, co má rád tradiční krejčovství a dost věcí si nechávám šít nebo podporuji české návrháře,“ dodala herečka, která byla v odvážném topu k nepřehlédnutí.

Reklama

Další články

Načítám