Hlavní obsah
Článek

Boom průsvitných šatů, které odhalují celá ňadra, zdárně pokračuje a pozadu nezůstávají ani sestry Clermontovy, které se na pařížském týdnu módy pěkně sladily a ukázaly prostě všechno.

Zdá se, že stud začal být ve světě módy sprostým slovem. Kdo neukáže celá ňadra, jako by v poslední době ani nebyl. A tento trend není vidět na pařížském týdnu módy jen na mole během přehlídek, ale také mezi přítomnými hosty. Těmi byly i Shannon a Shannade Clermont, americké módní návrhářky a modelky.

Dámy se ukázaly hned ve dvou modelech a ani jeden z nich nenechával příliš prostoru pro fantazii. Jako správná dvojčata od sebe sestry byly k nerozeznání nejdříve v bílých, zcela průsvitných overalech, přes které si vzaly jen úspornou sukničku. Druhým modelem pak byly hnědo-béžové přiléhavé průsvitné šaty, pod kterými také bylo vidět úplně vše. Sestry v minulosti prohlásily, že jejich vnady jsou zcela přírodní, na rozdíl od upravených hýždí, tváře, brady a rtů.

Sestry Clermontovy ale milují pozornost už od mládí. Pocházejí z chudé rodiny přistěhovalců z Jamajky a Haiti a jejich cílem bylo prosadit se na módním poli. To se jim také podařilo, když vystudovaly módní návrhářství, dostaly se do reality show Bad Girls Club a také se proslavily jako modelky, když je pro svou kolekci oslovil například Kanye West. Dámy se ale objevily i v několika videoklipech známých umělců.

Reklama

Další články

Načítám