Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ředitelka soutěže krásy Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34) promluvila o svých úpravách. Přiznala všechny zákroky, které na svém obličeji i těle má. Také přiznala, že vrásky, které jí s věkem přibývají, jí vadí čím dál méně.

"Je mi 33, jde to s věkem. Už mi nevadí, že mám víc vrásek. Člověk má být sebevědomý v každém věku," řekla v našem pořadu Superchat Taťána a prozradila, které zákroky jí pomohly, aby se cítila sebejistě.

Šéfka Miss Taťána Makarenko v pořadu Superchat promluvila také o astronomických výdělcích královen krásy.

"Mám silikonová prsa, mám udělaný nos. Chodím na botox i na kyselinu hyaluronovou. Já si ale myslím, že i ženy zcela mimo šoubyznys dnes už chodí na botox, ženy chtějí zastavit stárnutí, chtějí si pomoct, nemá to s umělostí nic společného," vysvětlila moderátorce Gabriele Wolfové.

"Musí to mít hranice. Nelíbí se mi, když jsou ženy umělé, kdyby si některá z mých dívek chtěla udělat pětky prsa, rozhodně jí to budu vymlouvat," dodala sexy ředitelka Miss Czech Republic.

Reklama

Další články

Načítám