Hlavní obsah
Článek

Rakušanka Jessy Bunny se dlouhodobě snaží dotáhnout svůj umělý vzhled k dokonalosti. A zvládá to celkem obstojně. O svém poprsí obřích rozměrů tvrdí, že je největší v Rakousku, a jeden by jí to i věřil.

Ostatně přes hrudník má už zhruba 144 cm, jak se pochlubila svým sledujícím, a kdo ji spatřil například při běhu po pláži, zatrnulo mu, aby se Jessy při aktivitě něco neutrhlo.

Fanoušci její umělý vzhled milují a často Jessy nabádají, aby zvětšovala dál, a to nejen poprsí, ale i rty, které už jsou také enormní. A jejich přání dost možná vyslyší, na letošek má prý další „velké“ plány, jak se pochlubila. Dá se tedy předpokládat, že dojde i na další zvětšování.

A jak to celé u Jessy s umělým vzhledem vzniklo? „Rodiče mi nedovolovali hrát si s panenkami Barbie, tak jsem se rozhodla, že se v jednu proměním. Jako náctiletou mě zaujaly extrémní proměny modelek. Od té doby je mým snem stát se jednou z nich,“ vysvětlila v minulosti.

A přestože ji zavrhla vlastní rodina, s níž kvůli extrémnímu vzhledu nemá žádný kontakt, je sama se sebou spokojená.

„Líbí se mi, že vypadám velmi žensky a zároveň uměle. Když jdu po ulici, všichni na mě zírají. Chápu to, mám nejen největší prsa, ale také nejumělejší tělo v celé Vídni. A největší prsa v celém Rakousku,“ kasala se s tím, že i když se najdou nějací ti hateři, vesměs jí lidé zevnějšek chválí.

Reklama

Další články

Načítám