Hlavní obsah
Článek

Američtí novináři už dlouho upozorňují na to, že nejen Whitney Houston (†48), ale i její dcera Bobbi Kristina (19) propadla drogám. Teď se objevil důkaz.

Magazín National Enquirer zveřejnil asi rok staré video, na němž tehdy sotva 18letá dívka kouří z vodní dýmky pravděpodobně marihuanu. Záběry byly údajně pořízeny na večírku ve městě Statesboro ve státě Georgia loni v březnu. Bobbi na něm hluboce vdechuje kouř, až se neubrání kašli. Pak předá dýmku dalšímu.

„Bobbi Kristina na večírek přinesla velký pytel trávy,“ řekl serveru Radar Online jeden z účastníků divoké akce.

„Párty byla v plném proudu, když jsem tam kolem jedenácté večer přišel. Když jsem druhý den v šest ráno odcházel, stále pořádně pařila,“ prozradil.

Zdroj dodal, že Bobbi, pro kterou není účast na podobně divokých večírcích zdaleka výjimečná, prokládala prásky z vodní dýmky panáky různých druhů vodky. Informátor dodal, že dívka měla obdivuhodnou výdrž - co vypila a vykouřila, by prý někoho jiného položilo. Loni se také šířily spekulace, že Bobbi stejně jako její matka užívá kokain.

Whitney Houston se přitom drogy staly osudnými. Pod jejich vlivem se v únoru utopila ve vaně v hotelovém pokoji v Beverly Hills.

Reklama

Další články

Načítám