Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původem slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková (52) se stala jednou z hvězd středeční haute-couture přehlídky francouzského návrháře Stéphana Rollanda konané v rámci pařížského týdne módy. Do prostor Théâtre de Chaillot, kde se show konala, dorazila v nádherném bílém modelu s průsvitnou sukní, v němž nechala dokonale vyniknout svou největší chloubu, kterou jsou její nohy.

Adriana se díky nim v roce 1998 dostala i do Guinnessovy knihy rekordů, a to jako modelka s nejdelšíma nohama na světě – měří totiž neuvěřitelných 124 centimetrů. A zatímco během pózování před začátkem přehlídky byly ještě částečně zahalené pod průsvitnou látkou, během show už je dala na odiv naplno.

Jednapadesátiletá rodačka z Brezna koncem loňského roku všechny překvapila svým oznámením o rozchodu s manželem Aramem Ohanianem (67), s nímž strávila dvanáct let. V roce 2018 se jim narodila dcera Nina. Modelka se tak stala maminkou ve svých téměř 47 letech. Její předešlé manželství s fotbalistou Christianem Karembeu bylo bezdětné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám