Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní vyhlašování České Miss nemile překvapilo pořadatele konkurenční soutěže Supermiss Tomáše Vavřince. Podle jeho slov mu totiž Maláčová ukradla znělku, kterou používá již několik let.

„Před několika lety jsme dlouho hledali ústřední melodii pro naši soutěž a nakonec vybrali skladbu z filmu Jurský park, kterou od té doby používáme. Naposledy při finále Supermiss 2011 před čtyřmi měsíci při samotném vyhlašování vítězek,“ řekl Vavřinec. Proto se velmi divil, když před týdnem a půl sledoval přenos z vyhlašování konkurenční soutěže, které šéfuje Maláčová, a vítězka si šla pro korunku v doprovodu stejné melodie, jako letošní Supermiss Darja Jacukevičová.

„Koukal jsem na televizní přenos z České Miss a nevěřil svým očím. A hlavně uším. Použili totiž úplně stejnou melodii a dokonce přesně při vyhlašování vítězek. Hodně zvláštní náhoda, nemyslíte?“ kroutí hlavou Vavřinec. Ten Supermiss pořádá už několik let. A podle svých slov s velkými úspěchy.

Nařčení z ukradení znělky se však Maláčová ústy své manažerky brání. „Česká Miss používá jako ústřední melodii pro vyhlášení vítězek soutěže skladbu z muzikálu Jesus Christ Superstar od A. L. Webera. Píseň, o které je řeč, je z dílny Johna Williamse a byla použita nikoliv jako ústřední melodie, ale jako podkresová hudba na úplný závěr pořadu, kdy běžely titulky,“ sdělila PR manažerka České Miss.

Vavřincovo obvinění přitom není prvním, které na hlavu Maláčové padlo. Před několika lety čelila nařčení ředitelky Miss Junior Kateřiny Hamrové, jejíž soutěží se prý víc než jen inspirovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám