Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kylie Jenner (26) předvedla své úchvatné křivky na středeční show Jeana Paula Gaultiera v rámci pařížského fashion weeku. Elegantní model z jeho kolekce, v němž vynikl hlavně její dekolt, měl u fanoušků tentokrát větší úspěch než róba Schiaparelli se lví hlavou z poslední přehlídky.

Kylie si model v oblasti dekoltu chvílemi přidržovala, nejspíš se chtěla ujistit, že neukáže příliš. V těchto dnech zdobí přehlídky předních módních návrhářů v Paříži, a sice rovnou v předních řadách, kde poutá nejvíc pozornosti.

Mladá miliardářka nejspíš vyrazila do Paříže bez svých dvou ratolestí, čtyřleté Stormi a jedenáctiměsíčního Aireho, jehož jméno, které prozradila teprve před pár dny, hned vyvolalo pozdvižení.

V arabštině totiž znamená „můj penis“. To se tedy Kylie moc nepovedlo, a to už jednou nechávala synka přejmenovat. Po narození mu s rapperem Travisem Scottem dali jméno Wolf, po pár dnech ho ale změnili. Skoro rok si pak nové jméno podnikatelka nechávala pro sebe. A když ho konečně zveřejnila, většina lidí se mu vysmála.

Kylie, která je také poměrně čerstvě single, s otcem svých dětí se nedávno rozešla, ale nevypadá, že by se tím nějak trápila. Posměšky se raději snaží zastínit módními kreacemi, jež lichotí jejím pověstným křivkám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám