Hlavní obsah
Článek

Účastnice první řady hudební soutěže Česko Slovenská SuperStar Leona Šenková (19) se i přes svá nadbytečná kila ráda producíruje před fotoaparátem. Dívka, která ohromuje svým hlasem, ale i nadváhou, nafotila sérii provokativních fotek, na kterých odhaluje svá rozměrná stehna oděná jen do obřích fialových punčošek. Podívejte se do fotogalerie na její další šokující snímky!

Leona, jež se v prosinci zasnoubila s přítelem, si nechala svým dvorním fotografem Mirkem Valentou nafotit hned celou sadu snímků, na kterých provokuje. Na svém Facebooku zatím uveřejnila jen jednu, už i ta ale má pořádné grády. I když ji někteří kritizují za odrůstající barvu vlasů a smutný výraz, Leona to odmítá. „To je vážný výraz,“ tvrdí a vyhrožuje, že brzy nám ukáže víc.

Nedávno se také nechala nafotit se svou dvorní kapelou Rockle v parku v Kutné Hoře. A i tentokrát to byla z její strany jízda. I když ji někteří kritizují ze ztráty soudnosti, Leona neustále tvrdí, že takový styl oblékání i kilíčka navíc k ní zkrátka patří. I proto ráda ukazuje svá mega stehna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám