Hlavní obsah
Článek

Na představení nových projektů televizního kanálu Prima Plus reprezentovala Sabina Laurinová (51) nový seriál Půlnoční zpověď, nadále ji ale budeme vídat i v ZOO. Od své role vrchní sestry Mary herečka trochu změnila účes a moc jí to sluší.

"Změnila jsem účes díky tomu, že jsem změnila během roku roli a přestala jsem být Mary v Modrém kódu, kde jsem měla vlasy tmavší a kratší. Tak jsem je zase nechala růst a zesvětlit. V divadle se to dá řešit parukou, ale pro obrazovky je potřeba v jednom projektu neměnit image, dokonce to máme ve smlouvě," vysvětlila a na tohle téma se v našem videu ještě více rozpovídala.

A jakou roli bude hrát v novém seriálu? "Jsme manželský pár s Martinem Zounarem a moje Renata Hrušková je poněkud zvláštní bytost. Jsme neuvěřitelní. Myslím, že se můžeme brát jako komická dvojice," prozradila Sabina, že si na obrazovce vyzkouší novou hereckou polohu. "Baví mě ten široký charakterový rejstřík. Je bezvadné, když se člověk potká s různými žánry, protože je to i herecký trénink," míní.

Herečka už se těší na pokračování divadelní sezóny, která se po vánoční pauze zase rozjíždí. "Čeká mě zase Galileo, hraní v Divadle Palace, zkouším dvě nové věci, které půjdou ven po prázdninách, v létě budou představení pod širým nebem, například Noc na Karlštejně, a jinak se věnuju i dabingu a rozhlasu," vypočítala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám