Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je to neuvěřitelné, ale Američan Honza Jelen je ve svých 175 letech v úžasné formě. Od roku 2001 se pohybuje v České republice a za tu dobu se již stačil stát králem těch nejkrásnějších zahrad. Jeho schopnosti a kvalitu oceňují zejména ti, kteří mají rádi na své zahradě zdravý a krásně zelený trávník. A právě jeho vztah k zahradě jej dělá výjimečným. Vždyť o zahrady pečuje již od roku 1963!

Inovace a kvalita

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mladý kovář John Deere, jak zní jeho jméno v jeho mateřštině, roku 1837 vyrobil první samočisticí pluh na světě. Od té doby se toho mnoho změnilo a firma John Deere se stala největším výrobcem zemědělské, komunální, golfové a zahradní techniky na světě. Do vývoje svých výrobků investuje přes 3 miliony dolarů denně!

Prémiová zahradní technika za rozumné ceny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zahradní traktory a ruční sekačky John Deere nabízí vysokou kvalitu střihu a mnoho zajímavých funkcí – elektrický startér, patentovaný systém TurboStar, což je vlastně taková turbína, která nasává posekanou trávu ze země a vhání ji do sběracího koše, ukazatel naplnění koše, nastavitelnou rychlost pojezdu a mnoho dalšího. Na hliníkovou žací jednotku John Deere dokonce poskytuje záruku 15 let.

Systém sběru trávy TurboStar

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento systém sestává ze speciálně tvarované žací jednotky, speciálních nožů a především v integrované turbíně, která nasává vzduch a trávu a zajišťuje skvělý řez, neboť tráva je useknuta kolmo. Díky turbíně a vysokému sacímu výkonu vysají na podzim sekačky John Deere snadno i spadané listí.

Ruční sekačky a skarifikátory již od 7260 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V naší nabídce naleznete přes 26 modelů ručních sekaček a skarifikátorů (provzdušňovačů). Jedním z nejprodávanějších modelů je sekačka JM46 s elektrickým startérem, šířkou záběru 56cm, nastavitelným pojezdem, košem o objemu 88litrů a výkonem 3,3 kW. To vše v kvalitě John Deere za cenu 20 600 Kč.

Prémiový zahradní traktor za akční cenu 105 000 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jelikož letos slavíme 175. výročí založení firmy, nabízíme prémiový traktor X155R za akční cenu 105 000 Kč. Traktor je vybaven košem o objemu 300l, hydrostatickou převodovkou, pohodlným sedadlem, záběrem 107 cm a výkonným dvouválcem do v V-Twin o výkonu 12,5 kW.

Další články

Načítám