Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ke konci minulého roku se modelka Taťána Kuchařová (36) rozhodla, že definitivně udělá tečku za příjmením Gregor Brzobohatá. To po rozvodu se známým muzikantem měla ve svém nicknamu na Instagramu, a jelikož se toto příjmení nedařilo odstranit z názvu profilu, přivítala modelka rok 2023 s novým. Kráska ale smutnila, že přišla o téměř 300 tisíc sledujících. Teď je ale krize zažehnána. Táňa se mohla ke svému původnímu účtu vrátit.

Rok 2023 pro mě začal opravdu samými milými překvapeními. Nakonec se po dlouhých peripetiích, jako zázrakem, přece jen podařilo přejmenovat můj původní osobní profil na @tatianakucharova, a proto se k němu vracím,“ svěřila se s nadšením Super.cz.

„Na novém profilu, který jsem založila na konci minulého roku, a který jsem přejmenovala na @iconicbytatianakucharova, bude možno sledovat aktivity a zákulisí mé značky,“ dodala.

Taťána je aktuálně ve skvělé formě. Právě se vrátila z Malediv. Tuto cestu naplánovala pro svou maminku jako dárek. „Vzala jsem mamku s kámoškou si trochu odpočinout. Vyhledaly jsme fantastický a nový eco udržitelný resort, je to opravdová očista duše, mysli a těla. Veganská strava, mamka je s kámoškou veganka, já jsem spíš flexitarián (lidé, kteří jeden nebo více dní v týdnu nejí maso, poznámka redakce). Mamka oslavila 56. narozeniny, což by jí vážně nikdo nehádal,“ svěřila nám po odletu exkluzivně Taťána Kuchařová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám