Hlavní obsah
Článek

Loni v létě se hvězda seriálu ZOO Eva Burešová (30) stala dvojnásobnou maminkou. S partnerem, kuchařem Přemkem Forejtem, (36) přivítali na světě syna, kterého pojmenovali Tristan William. Herečka a zpěvačka si několik měsíců naplno užívala mateřských povinností, před nedávnem se však opět vrhla do práce.

A není se čemu divit. Malý Tristan totiž roste jako z vody. Hrdá maminka se roztomilým synkem, který jí dělá stejnou radost jako prvorozený chlapeček Nathaniel, nyní pochlubila. Několikaměsíčního syna zachytila s jeho tatínkem při hrách a mnozí sledující si ji s Přemkem Forejtem spletli.

„To nejsi ty pod Tristánkem? Já myslela, že jo,“ napsala jedna ze sledujících. Eva pak mylnou domněnku okomentovala vtipně, že není blondýna. Veškerý volný čas naplno tráví s rodinou, návrat před kamery, který byl zapříčiněný i naléháním fanoušků, ji však potěšil. „Samozřejmě mi to udělalo obrovskou radost, že mi lidi psali, kdy už se vrátím, a že se jim po Viky stýská. Mně se po ní taky stýskalo, ona byla přece jenom jiná než všechny ostatní postavy,“ řekla herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám