Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Hayden Panettiere, která se televizním divákům zapsala do pamětí svými rolemi v seriálech Hrdinové či Nashville, o sobě dlouho nedala vědět. Jak loni přiznala v pořadu Good Morning America, měla za sebou těžké období, kdy se utápěla v alkoholu a závislosti na lécích a drogách. Nyní se herečka nechala nafotit v bikinách.

Panettiere vystřídala několik modelů plavek a sebevědomě pózovala jak na břehu oceánu, tak na útesech či v písku. Zdá se, že je již připravena se znovu vrátit do pracovního procesu a nakopnout svou skomírající kariéru.

S drogami si začala pohrávat v patnácti, kdy už hrála v několika seriálech, takzvané ‚pilulky štěstí‘ jí dávali lidé z jejího týmu, aby byla uvolněnější. Závislost se u ní rozvinula naplno, což vedlo dokonce k tomu, že přenechala svou dceru Kayu (8) expartnerovi a tatínkovi holčičky Vladimirovi Kličkovi na Ukrajině. Známý boxer se přitom po začátku invaze Ruska do jeho domoviny přidal k aktivní obraně země.

Dnes třiatřicetiletá blondýnka, která byla dvakrát nominovaná na Zlatý globus, se také nedávno setkala se svým v minulosti odsouzeným expřítelem Brianem Hickersonem. Hayden s ním byla spatřena na letišti v Los Angeles, ale zda to dali znovu dohromady, se zatím neví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám