Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tentokrát vyfasovala ryze zápornou postavu. Z její role v seriálu Půlnoční zpověď se dělalo špatně i samotné Denise Nesvačilové (32). "Influencerka, psychopatka a zlatokopka. Role, která je krásná, náročná, na jednu stranu jsem si ji užila," řekla Super.cz

"Ona vlastně rozhýbává všechny příběhy, všechny dějové linky. Ke kladné postavě má daleko, jde těžce přes mrtvoly. Byla to opravdu veliká výzva. Poprvé v životě mi ze sebe nebylo vůbec dobře. Neměla jsem jediný normální obraz. Když jste dvanáct nebo patnáct hodin denně na někoho jenom hodně zlá, tak ani po natáčení nejdete s ostatními na pivo. Šla jsem rovnou domů a choulila se do deky," přiznala, že emočně se na ní role hodně podepsala.

Sama Denisa po propálení vztahu s Petrem Kolečkem (40) zažila kyberšikanu, ale jako průpravu svoji roli nebere. "Asi bych to nedávala do souvislostí, protože jednak jsme tenhle seriál točili asi před dvěma lety, a pak si myslím, že soukromí a práce se oddělují docela striktním způsobem. A na určité věci se připravit nedá," svěřila Denisa.

Denisa pro Primu natočila prý už asi sedmý seriál, i když většina diváků si ji bude pamatovat hlavně z těch posledních, Slunečné, Pálavy a Dobrých zpráv. "V těch předchozích nebyly moje role tak velké. Ale je pravda, že jsem na Primě jako doma. Mám nabídky i z jiných televizí, jsou to věci, o kterých ještě nemůžu mluvit, ale časem mě diváci uvidí i jinde," ujistila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám