Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po mateřské dovolené už je Kateřina Bohatová zpět v pracovním kolotoči. Muzikálová zpěvačka je ráda, že se mohla naplno vrátit k tomu, co ji baví nejvíce, a za podpory manžela a své rodiny zvládá roli maminky, ale také zkoušky na nový muzikál.

Už od února tak vystupuje na jevišti Divadla Hybernia v muzikálovém hitu Zpívání v dešti. „Hraji filmovou hvězdu, ocitáme se ve zlatých časech Hollywoodu, moje role je zábavná a veselá a já se na ni ohromně těším,“ svěřila se nám ještě na zkoušce Kateřina a prozradila, jak zvládá práci a roli maminky.

„Jde to skloubit. Jednak Máťa slaví 4. narozeniny a už to jde skvěle, je to parťák. My se spolu ve všem domluvíme, vše si vysvětlíme a pomáhá také babička,“ prozradila zpěvačka, která covidovou pauzu využila k tomu, aby mohla být co nejvíce se svým synem. Přestože ho dosud do divadla nebrala, brzy tomu neunikne.

„Divadlo ho začíná zajímat, začíná se ptát, kam jdu. Dosud jsem ho hodně stranila, nechtěla jsem ho ovlivňovat, ani jako miminko, ani když byl větší, ale teď to vypadá, že tomu neunikneme a Zpívání v dešti je úžasná příležitost, kam ho vzít, protože je vhodné i pro děti,“ dodala Kateřina Bohatová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám