Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Jitka Nováčková (31) má důvod k radosti. Rozhodla se totiž zatočit s křivým chrupem, jehož vzhled ji trápil a ubíral jí sebevědomí. Díky neviditelným rovnátkům má teď hollywoodský úsměv.

„Jsem si rovnátka nadělila k 25. narozeninám a dobře jsem udělala. Cítím se teď líp. I když to je vlastně drobnost. Vám ostatním, co jste rovnátka v dětství jako já házeli do kouta, noste to!“ napsala kráska na sociální síti.

Vítězka České miss 2011 tak v poslední době měla dvojnásobnou radost. Před pár týdny její dcerka Leah Elissa oslavila už druhé narozeniny. „Dneska to jsou dva roky, co se nám změnil život, hned až se probereš ze šlofíku, pokračujeme v objímání a dojímání, dobře?“ napsala v ten den modelka.

Vrátime-li se k jejímu novému úsměvu, není v tom sama, kdo se nedávno pochlubil srovnaným úsměvem. Své o tom ví i zpěvačka Dara Rolins (51), která díky neviditelným rovnátkům skoncovala s hatery, kteří slovenskou divu kritizovali za nerovné dolní zuby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám