Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V ulicích New Yorku lze momentálně při velkém štěstí narazit hned na dvě velká hollywoodská esa najednou. Brad Pitt (60) a George Clooney (62) tam spolu totiž natáčejí nový thriller Wolves. A jedním z těch šťastlivců, kterým se podařilo oba fešáky spatřit na vlastní oči, byl i Craig Castaldo, jemuž se přezdívá Radio Man či nejslavnější bezdomovec světa.

A přestože se mu podařilo oba oscarové herce odchytit, vzpomínku v podobě společné fotografie značně kazí jeden nepřehlédnutelný detail na Craigových kalhotách. Zda šlo o nehodu plynoucí z příliš dlouhého čekání či snad o zvláštní formu recese, ví jen on sám.

Brad ani George ale přesto mužovu prosbu o společnou fotku neodmítli. Vzájemné potřesení rukou či dokonce objetí, jako v minulosti například s Angelinou Jolie, Sandrou Bullock, Tomem Cruisem, Emily Blunt, Shiou LaBeoufem, Jeffem Bridgesem a mnoha dalšími, se ale tentokrát nekonalo. Clooney se ale i přes tuto nepříjemnost s mužem vyfotil v těsné blízkosti a zdálo se, že s jeho 'nehodou' na kalhotech nemá sebemenší problém.

Jak jsme nedávno informovali, Craig vystřídal řadu zaměstnání a ve skutečnosti byl bezdomovcem a bez práce poměrně krátce, ale v této image pokračuje dál. Díky svým kontaktům s lidmi od filmu mu navíc nikdy neunikne, když se ve městě pohybuje nějaká celebrita. Sám si přitom zahrál buď bezdomovce či povětšinou nějaké pochybné existence ve spoustě filmů a Whoopi Goldberg jej dokonce prý jednou vzala i na udílení Oscarů jako svého hosta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám