Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jen hodiny dělí Lucku Vondráčkovou (44) od příletu do Prahy. Zpěvačka by podle našich informací měla přiletět z Kanady už zítra.

Lucku čeká v Čechách spousta pracovních projektů, ale k návštěvě rodné hroudy dochází hlavně kvůli jejímu manželovi Tomáši Plekancovi (41). Úspěšného hokejistu totiž čekají v Evropě důležité pracovní povinnosti.

„Přiletíme tak, aby Tomáš stihl mistrovství světa," prozradila nám Vondráčková, která si zvyká na model poslušné manželky hokejisty. Maminka čtyřměsíčního syna Matyáše prý ale v květnu z Čech na zápasy do Švédska a Finska pravidelně jezdit nebude. Bude se muset starat o dítě.

„Do Kanady se vracíme na začátku hokejové sezóny. Do té doby budu pracovat a držet odsud palce, aby mistrovství vyšlo," prozradila Lucka. Oblíbená zpěvačka se po víc jak půlroční pauze setká se svými blízkými. „Na rodinu se velmi těším. V Kanadě tu s námi byla maminka Tomáše," prozrazuje Lucka, která jedním dechem dodává, že bez její pomoci by prý nebylo možné v Montrealu natočit videoklip, jehož ukázku záhy nabídneme na Super.cz.

„Díky Tomášové mámě byl Matyáš v dobrých rukou," říká Lucka.

Reklama

Další články

Načítám