Hlavní obsah
Článek

Michaela Badinková (45) patří k oblíbeným seriálovým herečkám. Popularitu jí přinesl nekonečný seriál Ulice a především Ordinace v růžové zahradě 2, kde ztvárňuje Alenu Mázlovou, dříve Rytířovou. Vyhrála také pátou řadu show Tvoje tvář má známý hlas.

Herečka slaví ve středu 44. narozeniny. Od té doby, co ji diváci začali vídat na televizních obrazovkách, prošla nejrůznějšími proměnami. Většina z nás ji zná jako blondýnku, ale jeden čas z ní byla i divoká zrzka. To když si s Pavlem Křížem zahrála ve filmu Jak básníci neztrácejí naději . V populární básnické sérii hrála zrzku Veverku, do které se zamiloval Štěpán Šafránek a měl s ní nakonec dítě.

Z Badinkové je dnes dvojnásobná maminka. S dlouholetým partnerem Janem Teplým má dvanáctiletou dceru Evelýnu a téměř devítiletou Emilku. Herečka přiznala, že ač už svému příteli několikrát řekla ano, do veselky mají daleko.

„Už mě třikrát žádal o ruku, já mu to vždycky potvrdila. Jenže během roku na to není čas a o prázdninách radši jedeme k moři. Jít jenom tak na úřad, to je nuda, museli bychom dát dohromady rodiny. To je náročné,“ prozradila Badinková, proč se nežene do vdavek. Jak šel čas s Michaelou Badinkovou, si připomeňte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám