Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Riley Keough (33) se v úterý v podvečer dojemně rozloučila s maminkou Lisou Marií Presley. Na sociální síti sdílela poslední fotku se svou matkou, která předčasně zemřela ve věku 54 let.

„Naposledy, co jsem viděla svou krásnou maminku,“ popsala společnou fotografii z restaurace, na které se obě usmívají. Nespecifikovala, ze kdy snímek pochází.

Lisa Marie skonala 12. ledna krátce poté, co byla se zástavou srdce převezena do nemocnice. Riley se účastnila nedělního pohřbu maminky, před smutečními hosty však řečnit nedokázala. Její řeč, kterou sepsala, za ni četl její manžel Ben Smith-Peterson.

Ten také prozradil, že se s Riley nedávno stali rodiči. Přivítali na světě dceru, i když není jasné, kdy se přesně narodila.

„Díky, že jsi mi ukázala, že láska je to jediné, na čem v životě záleží,“ vzkázala zesnulé mamince herečka. „Doufám, že budu moct svou dceru milovat stejně, jako jsi ty milovala mě, bratra a sestry,“ četl za manželku Smith-Petersen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám