Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Olga Menzelová (46) slaví půlkulaté narozeniny. Ač už se dostala přesně na půl cesty mezi padesátnice, stále hýří vitalitou a pyšní se postavičkou jako ze žurnálu. Trojnásobná maminka se udržuje ve formě zdravou stravou i cvičením. Ona sama je ale skromná.

„Ty tři děti mě udržují v tempu,“ má jasno, jaký je nejlepší recept na to, aby byla štíhlá jako proutek. A samozřejmě jí pomáhá také to, že je spokojená v osobním životě. Vdova po slavném režisérovi Jiřím Menzelovi, s nímž žila dlouhých 22 let, je nyní šťastná po boku egyptologa Miroslava Bárty. S tím, jak se nejlépe dostat do formy, radí i svým fanynkám, kterým sem tam natočí pěkné video ze cvičení.

„Pro ně to také dělám. Protože psaly a ptaly se, co dělám, jak cvičím, co si mažu na ksicht a tak. Jen bohužel nemám tolik času, kolik bych si přála. Ale trpělivost růže přináší. Svoje sliby plním. Sice pomalu, ale plním,“ nechala se nedávno slyšet Menzelová, jež je profesí produkční. V posledních letech se ale věnuje pořádání výstav fotografií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám