Hlavní obsah
Článek

S Martinem Stropnickým (67) si vzala Veronika Žilková (62) zároveň vášnivého cyklistu. Letos už se tomu nevyhne a bude s ním muset absolvovat dovolenou na kole. "Sbírám odvahu, ale ve svém věku jsem konečně zjistila, že existují cyklistiské kalhoty s vyztuženým zadkem, tak bych snad opravdu mohla vyjet. Otlačený zadek je opravdu příšerný," řekla Super.cz Veronika, která v cyklistickém oblečku předvedla, že je hubenější než její dcera Agáta Hanychová (38).

"Na kole jsem samozřejmě jezdila. Zrovna jsem vzpomínala, jak jsem vozila na sedačce před sebou malinkou Agátu a jezdily jsme se dívat na fotbalové

zápasy jejího tatínka. Je to už pětadvacet let," vzpomínala Žilková při otevření cyklistické prodejny na pražské Brumlovce. "Na poštu s balíky si dojedu, ale nepřeháním to. Ovšem Stropnický má ze všech sportů nejraději kolo a pořád mi je kupuje a mně je někdo naštěstí pořád krade. Na pár výletech na kole jsme byli a letos s Kordulí a Vincentem budeme muset na kolech na dovolenou," vyprávěla.

"Kolo jsem koupila i Agátě, městské, s košíkem. Máme totiž rády obrázky, jak Francouzky jedou z trhu se zeleninou a bagetou. Ale to je hezké po rovince, což u nás moc není," dodala herečka. "Jsem spíš lyžařka, ale letos jsem byla jen jednou, o Velikonocích. Sportu si dost užiju na jevišti, zvlášť v Divadle na Vinohradech, kde se naběháte, než přejdete na druhou stranu," vysvětlila.

V souvislosti s tím pochopitelně musela padnout otázka, jak je připravena na to, že její manžel vinohradské divadlo opouští a dostal nabídku vést divadlo v Brně. "No, na kole ani autem cestovat do Brna nebudu, asi nejspíš vlakem. Nějak za ním budeme muset jezdit. Znám ho, takže vím, že to bude spíš na mně. Ale Agáta má z toho, že bude pryč, radost. Že budu mít víc času na Kryšpína. A Vincent už okupuje jeho postel. Kromě mě mají prostě všichni radost. Ale nějak to vyřešíme," uzavřela Veronika.

Reklama

Další články

Načítám