Hlavní obsah
Článek

Ještě nemá vlasy dlouhé jako jeho jmenovec Artur Štaidl (27), ale i tak si nelze nepovšimnout, že syn Leony Machálkové (56) začal spouštět deku. Artur Šípek už má vlasy skoro po ramena. "Od září začal hrát fotbal a delší vlasy podle něj k fotbalistům patří. Nemám důvod mu bránit. Směla jsem mu zastřihnout jen pár pramínků z ofiny, aby si je pořád frajersky neodfukoval nebo neházel hlavou," řekla Super.cz zpěvačka.

Leona vede syna ke sportu odmalička. "Od třech měsíců jsem s ním začala chodit plavat. A dělá v podstatě všechny sporty jako já. Zrovna jsme se vrátili z lyžování na ledovci a už pro změnu zase vytahujeme kola. Padesát kilometrů denně rozhodně nemáme problém ujet, víc to nepřeháníme," svěřila Leona. "To, že jsem ho od malička začala vést ke sportu, bylo to nejlepší, co jsem mohla udělat," míní.

"Plavání trénuje už pět let na stadionu na Strahově a vystřídal sportů celou řadu. Dva roky dělal gymnastiku, další tři roky jiu jitsu. Nově začal chodit na ten fotbal, jako na první kolektivní sport. Má to mnohé do sebe, nejen s disciplínou, ale i týmovou soudržností, což mu jako jedináčkovi může udělat jen dobře," myslí si Leona.

Fotbal ale přinesl daň v podobě účesu. "Přece mu to nebudu zakazovat. Dětsví je od toho, abychom my dospělí zvážili, co je podstatné a co ne. Je to jeho hlava, jeho vlasy a má je pěkné," krčí rameny zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám