Hlavní obsah
Článek

Není žádným tajemstvím, že se okolo jezdců Formule 1 motají v jednom kuse prvotřídní krásky, ale Max Verstappen (25) je už třetím rokem věrný pouze jediné, a to o téměř dekádu starší brazilsko-holandské modelce Kelly Piquet, která momentálně oslňuje svými půvaby na plážích v Miami.

Přestože má Kelly vedle sebe pohádkově bohatého partnera, zbytečně marnivá tahle sexy brunetka zřejmě nebude. Na pláži u hotelu Nobu na Miami Beach se předvedla v háčkovaných plavkách značky PrettyLittleThing, které vyjdou na sympatických 19 dolarů, tedy zhruba na 400 korun. Model, který si i kvůli jeho střihu bez ramínek a na vázání v oblasti hrudníku může dovolit málokdo, na ní vypadal naprosto senzačně.

Belgicko-nizozemský závodník je s Kelly spojován od konce roku 2020 a vztah mu očividně prospívá. V letech 2021 a 2022 se stal se svým týmem Oracle Red Bull Racing mistrem světa. Loni v dubnu dokonce získal cenu Laureus, které se přezdívá sportovní Oscar. Tohoto ocenění se dočkal jako první Nizozemec.

Zajímavostí je, že otcem Kelly je bývalý trojnásobný mistr světa Formule 1, Brazilec Nelson Piquet. Není proto divu, že má k tomuto sportu velice blízko. Od ledna roku 2017 tvořila pár s ruským závodníkem Daniilem Kvjatem, jemuž dokonce v červenci 2019 porodila dceru. V prosinci téhož roku se ale rozešli. O rok později našla štěstí u sympatického Nizozemce, s nímž ji částečně pojí vlastně i maminka, jelikož tou je pro změnu nizozemská modelka Sylvia Tamsma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám