Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hvězda primáckého pořadu o showbyznysu Gabriela Partyšová (45) si může výskat. Leoš Mareš v sukních si totiž moderováním v posledních čtyřech letech měsíčně vydělává víc, než kolik dá lecjaká domácnost dohromady za dva roky. „Gabriela si měsíčně přijde i na víc jak půl miliónu,“ řekl nám zdroj z blízkosti hvězdné moderátorky. Víme i to, kolik jí na účtu přistane za Top Star.

Je mladá, půvabná, doslova oku lahodící, navíc má třináctiletou praxi v showbyznysu. Není proto divu, že se Gábina postupně vypracovala v nejžádanější moderátorku v Česku. Pravidelně uvádí křty, módní přehlídky, ale i firemní akce. A za jednu z nich inkasuje od dvaceti do sedmdesáti tisíc. Není divu, že jí na účtu přistane pravidelně pěkně kulaťoučká sumička.

Navíc nyní září v ostře sledovaném bulvární magazínu, který jí zabere měsíčně jen pár hodin času. Přesto dostává slušnou apanáž. „Gábina dostává stejně jako předtím Mahulena, šedesát tisíc za měsíc,“ prozradil tajemství smlouvy Partyšové zdroj z Primy.

„Gábina mi přísně zakázala o sobě mluvit, o tomhle už vůbec nemůžu nic říkat. Povím vám jen to, že Top Star rozhodně nedělá kvůli penězům. Vždyť to, co za něj dostává, jsou sice slušné peníze, ale stejné má za moderování akce za dvě hodiny práce. Ji to zkrátka baví. A nyní chodí domů už úplně klidná, protože si sedla s šéfem pořadu Petrem Lesákem a domluvili se tak, aby byli oba spokojeni a Gábina nemusela jen odříkávat někým připravený text,“ řekl nám manžel Partyšové Josef Kokta.

Reklama

Další články

Načítám