Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Rihanna (36) nedávno přiznala, že ačkoli s dietou přestala již před několika měsíci, její váha stále klesá. Důvodem je podle ní hektický životní styl, který vede a spousta práce. Rodačka z karibského Barbadosu si ale ve své nové a velice drobné postavě nelibuje, naopak si stěžuje, že už nemá žádná prsa ani boky. Zpěvačka byla vždy známá tím, že si na svých ženských křivkách zakládala. Je důvodem změny její garderoby právě i její současná nadměrná štíhlost, kterou se snaží maskovat volnými modely?

Na poslední dvě společenské akce, na nichž se Rihanna objevila, si oblékla skutečně podivné kostýmy. Když se minulý týden ukázala v Tokiu na premiéře nového filmu Bitevní loď, v němž hraje, měla na sobě modrý kostým, který jí byl minimálně o tři čísla větší a podobal se pyžamu. Měl snad tento model připomínat spíš typické japonské kimono?

V úterý večer se pak představila na premiéře stejného filmu v australském Sydney a zvolené oblečení nebylo o moc lepší. Rihanna se navlékla do černého beztvarého obleku, který vypadal, jako kdyby jej narychlo vzala ze skříně svému o dost prostorově výraznějšímu otci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám