Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kelly Ripa a Mark Consuelos jsou veselá dvojka, která svými historkami nejednou pobavila fanoušky. K těm slavná moderátorka nyní přihodila další, když se podělila o to, co herec říkal během jejích porodů. Hvězdný pár má spolu tři děti a Mark byl zjevně u narození každého z nich.

Kelly reagovala na sociální síti na dotaz Amandy Hirsch, která se na svém profilu žen zeptala: „Co vaši partneři dělali nebo říkali, když jste rodily?“ A zatímco řada maminek se v komentářích rozepisovala o podpůrných gestech a slovech svých protějšků, Ripa se toho nebála.

„Bude ti vadit, když si dám sváču?“ zeptal se Mark své ženy během jejího porodu. A to není jediná hláška, kterou na manžela práskla. „Asi tu nějakou chvíli budeš, tak si zatím půjdu odpálit pár míčků,“ sdělil jí také a fanynky v komentářích šly do kolen.

Ripa a Consuelos jsou svoji 27 let a mají tři děti, Michaela (25), Joaquina (19), a Lolu (21). Moderátorka se nicméně nepochlubila, během kterého porodu nebo porodů manžel vypustil tyto hlášky. Rozhodně ale není jediná, kdo má s partnerem takhle veselé zážitky.

Sama Amanda Hirsch se podělila o ty své. „Už jsi hotová?“ zeptal se jí její muž po skončení jedné z kontrakcí. „Ta židle je tak nepohodlná,“ nebo „Jsem tak unavený,“ vypadlo z něj také, čímž rodící manželku, se kterou zmítaly porodní bolesti, nejspíš nedojal.

Připojily se ale i další maminky. „Miláčku, je v pohodě, když se pokakáš, já jsem se jednou po*ral, když mi bylo 23,“ byla sdílná ohledně manželovy podpory jedna z fanynek. „Takže ty to jen tak vzdáš, zeptal se mě manžel, když mě na kolečkovém křesle vezli na sál k sekci,“ podělila se další.

Ne všechny příběhy ale byly veselé. Jedna z maminek například přiznala, že s partnerem ukončila vztah, protože k porodu vůbec nepřišel, údajně musel pracovat. Dorazil, když bylo po všem, s tím, že si našel někoho jiného, protože „tu pro něj jeho žena nebyla“. Au!

Máte i vy v zásobě vtipné nebo bizarní komentáře partnerů z porodního sálu? Neváhejte se o ně podělit v komentářích!

Reklama

Další články

Načítám