Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě nedávno si oblíbená herečka Jaroslava Obermaierová (78) stěžovala na vysoké zálohy za energie, které musí platit, což ji jako seniorku děsí. Majitel bytu, kde hvězda Ulice žila, totiž zvýšil nájem o několik tisíc korun, a tak neváhala a raději se přestěhovala se synem Jaroslavem na chalupu. „Budu teď točit Ulici a užívat si prázdniny, hlavně chci pryč z Prahy,“ řekla nám herečka minulý rok.

Po měsících je ale zřejmé, že představitelce Vilmy Nyklové z nekonečného nováckého seriálu se přece jen zastesklo po ruchu velkoměsta. Herečka teď zakoupila byt, a tak ukázala, že přece jen nějaké ty úspory měla. „Je to jen garsonka,“ svěřila se deníku Aha!

Jaroslava hraje v Ulici od roku 2005, jak sama přiznala, honoráře dávala nejvíce do rekonstrukce chalupy, a až teď přišla řada na vlastní byt v hlavním městě. Je tak jasné, že se herečce uleví a nebude tolik ve stresu. Připomeňme si, že před rokem výrazně zhubla kvůli zmíněnému stresu, což některé fanoušky vyděsilo. "Už je to lepší a snažím se, aby to takhle vydrželo. Bylo to horší. Už snad nejsem jako kost a kůže, v určitém věku člověk nemá hubnout moc. Ale já opravdu zhubnout nechtěla, bylo mi protivné jídlo. Už jím normálně a řekla bych, že jsem relativně zdravá," svěřila se tehdy Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám