Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Georgina Rodriguez (30) má styl a také dobře ví, jak se na kterou příležitost obléknout. Na páteční akci Joy Awards v Rijádu vynesla modrou sametovou róbu, kterou jí na míru zhotovil návrhář Ali Karoui. Vzhledem k tomu, že akce probíhala v Saúdské Arábii, jejím novém domově, kam přesídlila s partnerem Cristianem Ronaldem (39) a jejich dětmi, outfit musel být umírněný. O to smyslněji ale Georgina působila.

Vlasy i ramena zahalila šátkem, výstřih tentokrát nepřetékal a jen svůdně ukázala nožku v rozparku. Dekolt pak ozdobila diamanty. Návrhář přiznal, že róbu zhotovil s týmem za 24 hodin, modelka mu dala totiž vědět na poslední chvíli.

Georgina přesídlila s Ronaldem a rodinou poté, co fotbalista podepsal na dva a půl roku smlouvu s fotbalovým klubem Al Nassr. A vzhledem k tomu, v jakém luxusu si žijí, nejspíš se jim daří dobře.

Hvězdný pár má spolu dcery Alanu (5) a Bellu (9 měsíců). Vychovávají společně také sportovcova dvojčata Evu a Matea (5) a Cristiana juniora (12), které mu přivedly na svět náhradní matky. Pár si loni prožil tragédii, modelka čekala dvojčata, chlapec však porod nepřežil. Příchod nejmladší Belly tak byl bohužel trochu zahalen smutkem.

Reklama

Další články

Načítám