Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová (46) má plné ruce práce. Operní sezona je v plném proudu, a navíc má před sebou další úžasné projekty. Když přijde domů, čekají tam na ni rovnou tři chlapi. Manžel a dva synové. Kluci rostou jako z vody a pěvkyně je ráda, že má ve svém muži úžasnou oporu.

„Jsem velmi hrdá na Adriana, je už druhák a má moc hezký známky. Je to velká zásluha mého muže, protože jak já pořád někde jezdím, zpívám, tak on se mu věnuje. Já to zaštítím, zkontroluji. Teď byly pololetní písemky a vypadá to dobře, budou samé jedničky. Je s ním moc hezká komunikace s tím starším. Chce něco dokázat,“ svěřila se Andrea Super.cz.

U druhého syna Sebastiana se projevuje především sportovní talent. „Mladší syn je velký fotbalista, tělem i duší. Velmi hbitý a bystrý kluk. Je s nimi legrace, dávají mi zabrat všichni tři. Nebudu vůbec lhát,“ smála se pěvkyně.

Důvod k radosti má právě i v pracovní sféře. „Dělám spousty krásných projektů, mám velkou radost z projektu Opera lidem, spolupracuju s Vladem Chmelem, bude mi letos 46 a sleduji mladé talenty a velmi jim fandím. Budu dělat i letní stagiony oper Rusalka a Carmen. Příští sezonu připravuji velký projekt ve Státní opeře Praha,“ doplnila Andrea Kalivodová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám