Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pouhých 27 letech zemřel americký model a influencer Jeremy Ruehlemann. Příčina jeho skonu zatím není známá. Kromě jeho nejbližších po něm truchlí i módní návrhář a dobrý přítel Christian Siriano, který se o smutnou událost podělil na Instagramu.

„Nikdy jsem nic takového nezveřejnil, ale ztratit přítele, který byl tak krásnou duší, je opravdu těžké. Tohle je pro Jeremyho, nejkrásnějšího muže, který dal tolik lásky každému, koho potkal. Byl jednou z mých múz a vždy bude. Inspiroval mě a budu ho navždy milovat,“ napsal Siriano v dojemném příspěvku, k němuž připojil několik fotografií Jeremyho jak z jeho profesního života, tak jejich společných.

Ruehlemann, který se narodil v Mahwahu v New Jersey a studoval psychologii, naposledy na Instagramu sdílel před pár dny zákulisní snímky z focení. Sledovalo ho více než 70 tisíc fanoušků, kteří se stále ptají, co se s jejich idolem mohlo stát. Informaci o jeho odchodu ale prozatím uveřejnil pouze jeho blízký kamarád z dětství Gianni Simpson, bohužel ale zatím žádné další okolnosti nejsou známy.

Reklama

Další články

Načítám