Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televize opět svedla dohromady dva parťáky, kteří byli na sebe zvyklí z úspěšné kriminálky. Teď se pro změnu ocitají v roli, kdy jeden z nich zatýká toho druhého. A sice v komediálním seriálu Jedna rodina na Nově. V roli zatčeného se ocitá Filip Blažek a policistu, který ho zpacifikuje, si zahrál Petr Stach.

Blažek hraje v seriálu otce rodiny, který po rozvodu má novou, mladší manželku a s ní miminko. A to pláče, takže tatínka Filipa, jak se jeho postava jmenuje, nenapadne nic jiného, než prcka „vyvenčit“ projížďkou v autě. A protože si potřebuje odskočit, roztržitě zapomene klíčky uvnitř, auto se zavře a on se k děťátku dostává tak, že rozbije okno.

Ovšem bystrý security na Filipa Holase zavolá policii. Přijede policista, kterého hraje Petr Stach (48), Blažkův parťák z Případů 1. oddělení. Zoufalý otec je obviněn z únosu mimina.

„S Filipem jsme se potkali na natáčení Jedné rodiny jen jednou a hodně jsme se nasmáli, protože Filip mi své zatýkání opravdu neulehčoval, vždy mě setřásl jak přezrálé jablko. A museli jsme točit znovu,“ naráží Stach na dobrou kondičku svého kolegy.

Blažkovi (49) rád připomínal, jak na vojně šli do kina na Nesmrtelnou tetu, kde Filip hrál ve dvaceti první hlavní filmovou roli coby romantický kučeravý blonďák. Tehdy okouzlil nejedno dívčí srdce. A vrstevník Stach ho občas při natáčení kriminálky poškádlil zanotováním písničky z té pohádky…

Reklama

Další články

Načítám