Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pondělí odstartovalo na obrazovkách nové Prostřeno! Speciál, ve kterém o zábavu rozhodně nebude nouze. V kulinářských dovednostech se tento týden utkají zpěvák Sámer Issa (38), jeho kolega Jaro Smejkal, písničkářka Marie Pojkarová (68), novinář a moderátor Richard Sacher a Monika Binias (51).

Autorka hitu Pejskové se koušou odstartovala pondělní díl, který se odehrával u Richarda Sachera, poněkud zostra. Při konverzaci o tetování u stolu prozradila, že také jedno má, a to na dost neobvyklém místě. „Prozradila jsem jim, že mám pavouka mezi prsy. Měla jsem jizvu po operaci, která byla ošklivá,“ svěřila se Marie Pojkarová s tím, že chtěla v tetovacím salónu, aby jí na místě vytetovali zvířátko.

„Mám arachnofobii jako prase,“ dodala Marie, která všechny odzbrojila tím, že se nakonec svým tetováním také pochlubila. „Ona nám úplně vzala vítr z plachet,“ svěřil se Sámer Issa, který bude na obrazovkách vařit v úterý.

V jeho domácnosti už se také začne přiostřovat a první konflikty z pondělního večera, které začaly mezi Jaro Smejkalem a Richardem Sacherem budou přidávat na intenzitě. Richard si bude u stolu dávat chleba na hlavu, což je podle Jara velmi neuctivé. Během předkrmu hodí na Jara jídlo a vše zakončí tím, že se začne obnažovat při šmejdění po Sámerově bytě.

O zábavy u Sámera Issy rozhodně nebude nouze

„Chová se jak hovado,“ řekne o Richardovi Jaro, kterého se zastane i Sámer. Ten začne Richardovi vyhrožovat: „Jsem horkokrevný člověk a když mě někdo naštve, tak musí utíkat daleko,“ řekl Sámer u stolu.

Reklama

Další články

Načítám