Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Christina Applegate (51), která trpí vážnou nemocí, se v poslední době téměř neobjevuje ne veřejnosti. A když se jednou odhodlala a vyrazila do společnosti, hned to schytala za to, jak vypadá.

Herečka se snaží smířit se svým osudem a otevřeně mluví o svém životě s roztroušenou sklerózou. Poté, co se dověděla svou diagnózu a dokončila hereckou práci, se na veřejnosti za poslední měsíce objevila jen dvakrát. Jednou, když odhalila svou hvězdu na chodníku slávy, a před pár dny, kdy v doprovodu své dcery dorazila na udílení Critics‘ Choice Awards.

Christina za dobu nemoci přibrala osmnáct kilo a v současné době už se neobejde bez hůlky, což je pro ni samozřejmě velmi těžké. Přesto se ale našel člověk, který se obul do jejího vzhledu. Herečka prozradila, že se výjimečně podívala na komentáře pod článkem v magazínu People, který byl právě o její účasti na předávání cen, a nestačila se divit.

„Takhle nevypadáte kvůli roztroušené skleróze, ale dílem plastických chirurgů. Jste podvodnice a ne Christina Applegate,“ napsal komentující. Herečka naštěstí hned vzápětí dostala od svých fanoušků vlnu pochvalných slov na svou adresu, a tak na názor jednoho člověka mohla přejít. Svou účast na veřejné akci si ale možná příště bude více rozmýšlet.

Reklama

Další články

Načítám