Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdo dává najevo svou lásku k partnerovi drahými dárky, jiný tetováními, která svědčí o tom, že s tím druhým opravdu chce strávit celý život. Manžel Kourtney Kardashian (45) Travis Barker teď takový dárek dal své ženě.

Jeho tělo už je potetované téměř celé, a tak si Travis musel asi hodně promýšlet, kde si nechá zvěčnit oči, obočí a část nosu své manželky. Nakonec se volné místo našlo na jeho stehně, a tak na svou ženu bubeník uvidí třeba pokaždé, když bude někde sedět bez oblečení. Tetování, které je poměrně vydařené, vypadá ovšem i trochu bizarně, jelikož je vytvořené přímo nad jinou "kérkou," a tak obličej Kourtney trochu splývá a jinými obrazy a nápisy.

Travis se pochlubil tetováním. Na první fotce se schovává za svou ženu, na dalších ukazuje nový výtvor.

To ale manželce muzikanta určitě nevadí. Sama mu totiž v minulosti na předloktí vytetovala, že ho miluje, a navíc už jí dal najevo svou věčnou lásku zvěčněním jejího jména na svém hrudníku. Kourtney a Travis jsou spolu šťastní a své ano si loni řekli dokonce třikrát. Jednou falešně v Las Vegas, pak legálně v Santa Barbaře, a nakonec ještě v Portofinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám