Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotbalistovi Davidu Beckhamovi (48) se dostalo velké pocty. Právě jeho fotografie bude zdobit titulní stranu britského vydání časopisu ELLE. Rozhodla o tom jeho redakce. Dosud se taková věc žádnému muži nepodařila, a tak má Beckham o další úspěch navíc. Důvodem uvedení muže na titulce je především skutečnost, že červencové číslo bude z velké části patřit Olympijským hrám v Londýně.

David Beckham z nabídky neskrývá nadšení: „ELLE je prestižní magazín s mezinárodním uznáním. Jsem poctěný, že jsem byl požádán, abych se jako vůbec první muž objevil na jeho obálce.“

V Londýně se už nyní všechno točí kolem plánovaných letních olympijských her, a tak ani ELLE nezůstalo pozadu a vydání s Beckhamem na obálce bude věnované světově uznávaným osobnostem, které jsou slavné jak svou sportovní zdatností, tak svým stylem.

„David Beckham je národní hrdina, tak jsme viděli jako příležitost skloubit obálku s jeho podobiznou s tak historicky a vlastenecky významným rokem. On je ikona a ELLE je známé tím, že má ikony na titulech. Toto je poprvé, co je na něm muž a já věřím, že se to bude líbit jak ženám, tak mužům,“ uvedla šéfredaktorka ELLE Lorraine Candy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám