Hlavní obsah
Článek

Alecu Baldwinovi (66) to tentokrát moc nevyšlo. Herec se na Instagramu podělil o snímek malého syna, který masíruje maminku Hilarii Baldwin (40), což by nejspíš nebylo nic tak hrozného, připojil k němu ale komentář, který sledující rozhodně nepotěšil.

„Starý dobrý trik s masáží zad,“ popsal fotografii a strhla se mela. Většina uživatelů to vnímala jako „sexuálně sugestivní narážku“ a do herce se ostře pustila.

„Představte si, že byste měli být obžalovaní z neúmyslného zabití a první příspěvek po oznámení, který uděláte, je fotka s vaším malým synem se sexuálně sugestivní narážkou,“ nedaroval to herci jeden ze sledujících.

„Někomu jinému to přijde dost hrůzostrašné? Obrázek je v pohodě, ale ten popisek je fakt divný,“ přidala se další komentující. „Kámo, měl bys s někým z týmu konzultovat, než něco postneš,“ radil další. Jiní zase navrhovali, aby raději Baldwin nesdílel vůbec nic.

Jak někteří připomněli, jednalo se navíc o první příspěvek poté, co bylo oznámeno, že Baldwin bude obžalován z neúmyslného zabití kvůli střelbě na kameramanku Halynu Hutchins, která zemřela v říjnu 2021 během natáčení, když herec vystřelil z pistole.

V případě odsouzení hrozí Baldwinovi 18 měsíců vězení a pokuta v přepočtu přes 110 tisíc korun. Hercův právník Luke Nikas označil rozhodnutí za „strašný justiční omyl“ s tím, že proti němu budou u soudu bojovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám