Hlavní obsah
Článek

V biografii Love, Pamela, kterou vydává Pamela Anderson (56), se její fanoušci dočtou mnohé pikantérie. A to jak ze soukromého, tak profesního života slavné sexbomby. Jednou takovou je i její tvrzení, že jí kolega Tim Allen měl ukázat přirození.

K incidentu mělo dojít při natáčení sitkomu Kutil Tim v roce 1991, kdy herečce bylo 23 a jemu 37. Měla tehdy roli Lisy.

„První den natáčení jsem vylezla ze šatny a Tim byl v chodbě v županu. Rozvázal si ho a bleskově se mi odhalil, byl pod ním kompletně nahý,“ píše Anderson v knize.

„Řekl, že to je jenom fér, protože on mě taky viděl nahou. Řekl, že jsme si kvit a podivně se zasmál,“ uvedla dále s tím, že herec narážel na její pózování pro Playboy.

Allen s odpovědí neváhal, když ho v neděli oslovil magazín Variety, celý incident popřel. „Nikdy bych nic takového neudělal. Nestalo se to,“ vyjádřil se věcně.“

Nejde o první a možná ani poslední šokující informaci z knihy Pamely Anderson, jež má vyjít 31. ledna. Pětkrát vdaná herečka překvapila také, když uvedla, že milovala v životě pouze jednoho muže. A sice prvního manžela Tommyho Lee, s nímž má syny, a kterého také obvinila z domácího násilí. Zdá se, že se čtenáři ještě mají na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám