Hlavní obsah
Článek

Domenico Martucci (47), který strávil Velikonoce ve své domovině, už je zpět v Praze, kde obráží večírky a poohlíží se po nějaké té dámě, kterou by mohl okouzlovat svým italským šarmem. A na veřejném nahrávání pořadu Českého rozhlasu Plzeň s názvem Neočekávaný dýchánek, které se konalo v divadle Alfa v Plzni, si vybral. Do oka mu padla malířka Adéla Taş (30).

Tu se už jednou sbalit pokoušel. Tehdy ho ale rázná Adéla, která proslula tím, že kromě barev používá pro výrobu svých obrazů poněkud nezvyklý a kontroverzní "materiál", kterým je mužské sperma, odpálkovala. Tentokrát ale byla hvězda pořadu Ženy na cestách, díky němuž 10 měsíců cestovala po celém světě, k Martuccimu o poznání přívětivější a vypadalo to, že sympatie mezi ní a italským hrabětem byly vzájemné. „Domenico se k Adéle dost měl a ona zase k němu,“ práskl jeden z přítomných hostů.

Podle Domenica už je načase, aby potkal novou lásku. Nemá mu totiž kdo připravovat večeře. A žádná z jeho předchozích partnerek ho prý nenaučila vařit českou kuchyni, která mu přitom tolik chutná. „Doma si teď rád vařím, teď mi bohužel nikdo neuvaří. Jsem sám. České holky mě nechtěly naučit vařit. Moc mi chutná svíčková,“ přiznal hrabě.

Ten kromě toho, že tokal s Taş, která se v současné době rozvádí se svým tureckým manželem, zazpíval italský hit Ti amo a novou písničku s názvem Jedno léto nestačí, kterou složil Ivetě Bartošové. Té také doporučil ozdravný pobyt v zahraničí. „Ivety je mi líto, doporučil bych jí, aby alespoň jeden rok žila v cizině,“ řekl Martucci.

Kromě zmíněných se na akci objevili také zpěvák Víťa Vávra nebo skupina Two Voices Trio, kterou tvoří šansoniérka Jana Rychterová, operní zpěvačka Gábina Pešinová a houslista Vladimír Iljič Pecháček, kteří předvedli skvělou show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám