Hlavní obsah
Článek

Pokud se dá o někom říct, že skutečně dokázal zastavit čas, je to rozhodně herečka Anne Hathaway (41). Sympatická brunetka se o víkendu účastnila filmového festivalu Sundance v americkém Utahu, kde premiérově představila svůj nový film Eileen.

Hvězda snímků Ďábel nosí Pradu, Vášeň a cit či Láska a jiné závislosti dorazila v černých minišatech a šněrovacích botách, čímž jen podtrhla svůj mladistvý look, jelikož připomínala spíš teenagerku, než maminku dvou dětí, která v listopadu oslavila čtyřicítku.

Loni to bylo zároveň deset let, co Anne získala za svou roli Fantine v muzikálu Bídníci řadu cen včetně Zlatého glóbu a Oscara. Anne v něm předvedla nejen svůj herecký a pěvecký talent, ale zároveň si v jedné působivé scéně oholila vlasy. Krátkému sestřihu zůstala věrná ještě několik let poté.

Ač je to k nevíře, Anne opravdu jakoby se od éry Deníku princezny, který natáčela ve svých osmnácti a rovnou ji vyslal mezi hollywoodské ‚áčkové‘ celebrity, snad vůbec nezměnila. Její manžel Adam Shulman, za nějž je provdaná od roku 2012 a se kterým má dva syny, si opravdu může gratulovat…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám